02.06.15


2 червня розпочав свою роботу  шкільний літній оздоровчий табір «Ровесник». Кожен учень приступив до своїх  обов’язків, ніхто не залишився без роботи. Зі школярами 1 – 4 класів працюють   вожаті.  Це старшокласники ( в основному 10 клас), які мають досвід роботи з меншими  учнями.
Учні 10 класу проходять практику. Хлопці виконують справжню  чоловічу роботу, яку доручали їм вчителі трудового навчання та фізкультури, а дівчата працюють на клумбах, ведуть гурток англійської мови, допомагають привести до ладу книги в шкільній бібліотеці.
2 червня в Україні відзначають День захисту  дітей. Святкування не обійшло і наше місто. На площі біля РБК був проведений концерт. Артистами були учні усіх чигиринських шкіл. Весела музика, запальні танці, спортивні конкурси,  солодка вата  та каруселі неабияк підіймали настрій глядачам, і  опитування показало, що дітям неймовірно сподобалось свято, яке залишило лише позитивні емоції.  Учні першої школи зайняли І місце у конкурсі малюнка на асфальті та ІІ-ІІІ місце  у змаганнях «Веселі старти» серед учнів 5-6  класів.



















Немає коментарів:

Дописати коментар